همه چیز درباره کامپیوتر

سخت افزار و نرم افزار

چند کلید میانبر کارآمد ویندوز 7

۱) Ctrl+Shift+N برای ایجاد یک Folder جدید

ایجاد یک New Folder کاری بود که همه ما هنگام کار با ویندوز به وفور انجام می دهیم و در نسخه های قبلی ویندوز هیچ کلید میانبری برای این کار تعریف نشده بود. اما ویندوز ۷ این را تغییر داد.

اکنون شما می توانید در دسکتاپ یا هرجایی که بتوان New Folder ایجاد کرد با فشردن دکمه های Ctrl+Shift+N یک Folder جدید ایجاد کنید.

۲) Ctrl+Shift+Click برای باز کردن یک نرم افزار با عنوان مدیر سیستم (As Administrator)

خیلی وقت ها با باز کردن معمولی یک نرم افزار، به صورت صحیح اجرا نمی شود. در این هنگام نیاز است که به عنوان یک مدیر سیستم آن نرم افزار را اجرا کنید.

در ویندوز ۷ شما با یک کلید میانبر می توانید این کار را انجام دهید. شما فقط نیاز دارید که موس را روی آیکون نرم افزار قراردهید و با پایین نگه داشتن دو دکمه Ctrl+Shift روی آیکون کلیک کنید و در این حالت نرم افزار Run as administrator خواهد شد.

۳) Shift+Right-Click منوی Send to را کامل تر می کند

تصویر بالا زمانی را نشان می دهد که شما به صورت معمولی روی یک فایل کلیک می کنید و روی منوی Send to می روید.

اما حالا اگر من هنگام راست کلیک روی آیکون فایل دکمه Shift را پایین نگه دارم، منوی Send to خیلی کامل تر خواهد بود. لطفا تصویر زیر را ببینید تا متوجه شوید.

زیباست نه؟

۴) Shift+Right-Click روی یک Folder برای باز کردن  Command Prompt از مسیر آن Folder

اگر شما بر روی یک فولدر Shift+Right-Click کنید یک انتخاب جدید را خواهید دید که نوشته “Open command windows here”. اگر با Command Prompt زیاد کار می کنید، این امکان خیلی مفید خواهد بود.

۵) Win+Space برای نمایش سریع Desktop

همانطور که میدانید گوشه سمت راست نوار Task-bar (گوشه سمت راست پایین صفحه) دکمه ای وجود دارد که با قرار دادن موقت موس روی آن صفحه Desktop به شما نمایش داده خواهد شد. بسیار خوب… کلید میانبر هم دارد. و آن Win+Space است.

۶) Win+Up/Down/Left/Right برای تکان دادن پنجره فعال

اگر می خواهید خیلی سریع پنجره ای را تکان دهید تا جا برای برنامه دیگری باز شود می توانید با پایین نگاه داشتن دکمه Win و کلید های Up/Down/Left/Right پنجره را به همان سویی که می خواهید تکان دهید.

۷) برای کسانی که از دو مانیتور استفاده می کنند: Win+Shift+Left Arrow Key برای فرستادن پنجره فعال به مانیتور سمت چپ

اگر در حال استفاده از دو مانیتور در ویندوز ۷ هستید می توانید با فشار دادن دکمه های Win+Shift+Left پنجره فعال را به مانیتور سمت چپ انتقال دهید.

۸ ) برای کسانی که از دو مانیتور استفاده می کنند: Win+Shift+Right Arrow Key برای فرستادن پنجره فعال به مانیتور سمت راست

اگر در حال استفاده از دو مانیتور در ویندوز ۷ هستید می توانید با فشار دادن دکمه های Win+Shift+Right پنجره فعال را به مانیتور سمت راست انتقال دهید.

۹) Win+T برای فکوس بر روی آیتم های Task-bar

شما در ویندوز ۷ می توانید با دکمه های Win و T می توانید بین آیتم های نمایش داده شده در Task-bar حرکت کنید و آنها را یکی یکی انتخاب کنید.

۱۰) Shift+Click روی یک برنامه Task-bar برای باز کردن یک نمونه جدید از آن برنامه

بگذارید با مثال توضیح بدهم. شما در حال کار با Firefox هستید و چند صفحه مختلف را هم در Tab های Firefox باز کرده اید. حالا می خواهید یک نمونه دیگر از Firefox را باز کنید که خالی باشد. برای این کار کافی است روی آیکون Firefox در Task-bar کلیک کنید.

۱۱) Win+B برای فکوس روی System Tray

System Tray به گوشه سمت راست Task-bar می گویند. همان جایی که ساعت و آیکون های کوچک برنامه های در حال اجرا نمایش داده می شود. حالا اگر بخواهید بدون تکان دادن موس با System Tray کار کنید چه کار می کنید؟

جواب :  شما با Win+B روی System Tray فکوس می کنید و سپس با دکمه های Arrow یا همان Up/Down/Left/Right روی آیتم های مختلف می چرخید.

۱۲) Win+P برای اتصال سریع لپتاپ شما به یک Projector

ویندوز ۷ یک منوی جذاب برای Projection دارد که شما می توانید از آن برای اتصال سریع به یک پروژکتور یا مانیتور توسعه یافته استفاده کنید. برای رسیدن به این منو از میانبر Win+P استفاده کنید.

۱۳) Win+1, Win+2.. و غیره برای باز کردن برنامه های Task-bar

دوست دارید خیلی سریع یکی از نرم افزارهایی که در Task-bar قرار داده اید را اجرا کنید؟ برای اجرای اولی از دکمه های Win+1 و برای دومی از دکمه های Win+2 استفاده کنید.

۱۴) Win+Pause به شما کمک می کند مشخصات سیستم را چک کنید.

دوست دارید ببینید در حال استفاده از چه مدل CPU هستید یا می خواهید سریع به Device Manager بروید؟ Win+Pause را همزمان فشار دهید تا مشخصات سیستم نمایان شود.

۱۵) Ctrl+Shift+Esc می تواند خیلی سریع Task Manager را باز کند

این میانبر واقعا چیزی است که من به آن نیاز داشتم و بابت آن از بیل گیتس ممنونم. البته فکر کنم این میانبر در ویستا هم بود. اما به هر حال خیلی میانبر مهم و مفیدی است. فقط Ctrl و Shift و Esc را با هم فشار دهید. Task Manager روبروی شما خواهد بود.

javahermarket

نویسنده: محمدرضا صانع ׀ تاریخ: یک شنبه 21 / 7برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

چند کلید میانبر ویندوز 8

1. Win + Print Screen: گرفتن عکس از صفحه نمایش (تصویر مستقیماً در Pictures Library و با فرمت PNG ذخیره می‌گردد).
2. Win + C: باز نمودن Charms Bar ویندوز.
3. Win + Tab: باز نمودن Switch List ویندوز جهت انتخاب برنامه‌های در حال اجرا.
4. Win + Q: باز نمودن قسمت جستجوی عمومی ویندوز.
5. Win + W: جستجو درون تنظیمات سیستم.
6. Win + F: جستجو درون فایل‌ها.
7. Win + Z: دسترسی (ترفندستان) به تنظیمات برنامه‌های Metro.
8. Win + I: باز نمودن منوی تنظیمات ویندوز.
9. Win + P: باز نمودن تنظیمات مربوط به صفحه نمایش دوم یا پروژکتور.
10. Win + H: دسترسی به صفحه Share Settings.
11. Win + K: باز نمودن صفحه تنظیمات مربوط به سخت‌افزارهای متصل.
12.Win + X: باز نمودن منوی System Utility Settings در در پایین سمت چپ صفحه.
13.Win + T: پیش‌نمایش پنجره‌های باز در نوار وظیفه ویندوز.
14.Win + U: باز نمودن پنجره Ease of Access Center.
15. Win + E: باز نمودن Windows Explorer.
16.Win + R: باز نمودن پنجره Run.
17. Win + Pause: باز نمودن پنجره System Properties.
18. Win + Enter: باز نمودن Windows Narrator.
19. . + Win + Shift: نمایش پنجره‌های در حال اجرا در سمت راست صفحه.
20. . + Win: نمایش پنجره‌های در حال اجرا در سمت چپ صفحه.
21. , + Win: پیش‌نمایش دسکتاپ (Aero Peek).
22. Win + D: مراجعه به دسکتاپ.
23. Win + M: کمینه‌سازی تمام پنجره‌های باز.
24. Win + B: بازگشت به دسکتاپ.
25. Win + J: جابجایی برنامه کانونی در میان برنامه‌های در حال اجرای Metro.
26: Win + L: قفل صفحه نمایش.
27: Win + Page Up/ Page Down: جابجایی بین صفحه نمایش اصلی و فرعی (در صورت استفاده از صفحه نمایش دوم مانند پروژکتور).
28. Ctrl + غلطک ماوس (صفحه Start): بزرگنمایی صفحه.
29. Ctrl + غلطک ماوس (صفحه Desktop): تغییر اندازه آیکن‌ها.
30. Ctrl + Shift+ N: ایجاد یک پوشه جدید در دایرکتوری کنونی.

javahermarket

نویسنده: محمدرضا صانع ׀ تاریخ: یک شنبه 21 / 7برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

پنج ترفند ویندوز 7

1- چک کردن اطمینان‌پذیری


قابلیت Reliability Monitor در ویندوز ویستا با عنوان The Reliability and Performance Monitor معرفی شد. اما ویندوز 7 آن را از Performance Monitor جدا کرده و در قسمت جدیدی در Action Center قرار داده‌است. برای دسترسی به این ابزار به مسیر Control Panel\System and Security\Action Center بروید. در این قسمت با انتخاب Reliability می‌توانید روی گزینه View reliability history کلیک کنید. در این قسمت می‌توانید با نموداری روزانه و هفتگی میزان اطمینان‌پذیری سیستم را بررسی کنید.

 

 

2- انتخاب پوشه‌های مختلف با استفاده از تیک زدن

راه مرسوم انتخاب کردن چند پوشه به‌طور همزمان درگ کردن یا استفاده از کلید Ctrl یا Shift است. اما راه دیگر استفاده از تیک زدن پوشه‌ها است (Check Box). برای فعال کردن امکان تیک زدن در ویندوز اکسپلورر از منوی Tools گزینه Folder Option را انتخاب کنید (یا با زدن دکمه Organize گزینه Folder and Search Options را انتخاب کنید). در تب View گزینه Use check boxes to select items را فعال کنید.

 

 

3- انتقال پنجره‌ها به نمایشگرهای مختلف

یکی از قابلیت‌های ویندوز 7 در سیستم‌هایی با چند نمایشگر امکان انتقال پنجره‌ها از یک نمایشگر به نمایشگر دیگر است. برای این کار کافی است از کلیدهای [Windows]+[Shift]+[Left] و [Windows]+[Shift]+[Right] برای انتقال پنجره‌ها به نمایشگر چپ و راست انتخاب کنيد.

 

4- تغییر نام همزمان فایل‌ها

در ویندوز 7 امکان تغییرنام فایل‌های مختلف به‌صورت همزمان وجود دارد. برای این کار کافی است پوشه‌ها یا فایل‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید و کلید F2 را فشاردهيد. به این ترتیب شماره‌ها به‌صورت خودکار به انتهای نام‌ها اضافه می‌شود.


5- وضع قوانین

اگر مجبور هستید کامپیوتر خود را با کابران دیگری به‌اشتراک بگذارید که نباید امکان نصب و دسترسی به برخی برنامه‌ها و سرویس‌ها را داشته باشند، می‌توانید از قابلیت AppLocker در ویندوز 7 استفاده کنید. با استفاده از این قابلیت می‌توانید برای هر چیزی که متعلق به یک ناشر خاص، مثلاً مایکروسافت باشد، قوانینی تعیین کنید و اجازه دسترسی به آن برنامه‌ها و سرویس‌ها را به کاربران بدهید. برای این کار روی منوی Start کلیک، عبارت GPEDIT.MSC را تایپ کرده و کلید Enter را بزنید. در ادامه به این مسیر Computer Configuration > Windows Settings > Security Settings > Application Control Policies > AppLocker بروید. در این قسمت می‌توانید در این باره به وضع قوانین بپردازید.

javahermarket

نویسنده: محمدرضا صانع ׀ تاریخ: یک شنبه 21 / 7برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

چگونه فایل های خودمان را بر روی هارد مرتب کنیم؟

خوره های رایانه رابطه ای احساسی با هارد دارند: هرچه هارد حجمش بیش تر باشد، آنها احساس آرامش بیشتری خواهند داشت. ممکن است این خوره ها خیال خودشان را راحت کنند و در این بازار وانفسای هارد، بروند و با خرج کردن یک پول حسابی، یک هارد دوترابایت بخرند و نفس راحتی بکشند و پیش خودشان بگویند که خب، تا مدت ها فضای خالی خواهم داشت.

اما موضوع به این سادگی ها نیست. آنهایی که تجربه داشتن هاردهای حجم بالا را دارند، می دانند که اطلاعات مثل گاز می ماند و می توان به سرعت هر هاردی را با عکس و فیلم و موسیقی پر کرد.


مساله وقتی بغرنج تر می شود که این فایل ها نظم و ترتیب خاصی نداشته باشند و هر فولدر و هر مجموعه ای ساز خودش را بنوازد. ولی نگران نباشید! این شماره می خواهیم نگاهی بیندازیم به چند نرم افزار که می توانند در دسته بندی کردن فولدرها و مدیریت فضای هارد ور دست شما باشند.


Space Sniffer

[تصویر: 48511738492266303204.jpg]

اسپیس اسنیفر یک نرم افزار رایگان و پرتابل است که به شما کمک می کند تا درک بهتری نسبت به فولدرها و فضاهای روی هاردتان داشته باشید. این نرم افزار یک شمای تصویری از فولدرهای روی هارد به شما می دهد و به این ترتیب می توانید به راحتی ببینید فولدرها و فایل های بزرگ دقیقا کجاها قرار دارند.


Win Dir Stat
[تصویر: 37187221811653432607.jpg]

این نرم افزار تمام دایرکتوری با درایو را می خواند. محتوای آن دایرکتوری را در سه پنجره نشان می دهد. ضمنا به هر یک از انواع مختلف فایل های روی هارد یک رنگ اختصاص می دهد و درواقع یک نقشه کامل از هاردتان را در اختیار شما می گذارد.


Tree Size Free



[تصویر: 84568173387653929260.jpg]


به کمک این نرم افزار می توانید حجم فایل ها و زیرفولدرهای یک فولدر یا دایرکتوری خاص را به صورت یک منوی درختی ببینید. این نرم افزار هم رایگان است و می توانید نسخه پرتابل یا معمولی اش را از سایت آن دانلود کنید.


Disktective

[تصویر: 46365194786016727433.jpg]

بازهم رایگان و پرتابل! این نرم افزار می تواند اندازه واقعی دایرکتوری ها و نحوه توزیع فایل ها و زیرفولدرهای آن را نشان دهد. همچنین از آنجا که نیاز به نصب شدن ندارد، می توانید آن را مثل هر نرم افزار پرتابل دیگری روی فلش مموریتان بریزید و هرجا که می روید، آن را با خودتان داشته باشید.

javahermarket

نویسنده: محمدرضا صانع ׀ تاریخ: دو شنبه 20 / 7برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

درمان سریع لپ‌ تاپ خیس
افکار: گرچه بسیاری از افراد می‌دانند رطوبت، دشمن مدارهای الکترونیکی است و سعی می‌کنند در صورت امکان دستگاه‌های الکترونیک را از آن دور نگه دارند، ممکن است به هر دلیل این دستگاه‌ها که وجودشان دیگر جزئی از زندگی انسان شده باز هم در معرض آسیب ناشی از رطوبت قرار بگیرد.

عرق بدن، رطوبت هوا، نوشیدن در کنار این دستگاه‌ها و غفلت‌ها مسبب چنین آسیب‌هایی خواهد شد؛‌ اگر در آن شرایط قرار گرفتید اطلاعات پی‌آمده ممکن است راهنمایتان باشد.

از نقش سرعت عمل و دقت غافل نشوید؛ بلافاصله مدار اصلی انرژی را از وسیله قطع کنید؛ اگر موبایل است، حتی بدون خاموش‌کردن از راه فشردن کلید، سریع باتری را درآورید؛ اگر صفحه‌کلید، رایانه است، کابل آن را از ورودی کیس خارج کنید یا در صورتی که نقطه اتصال کابل خارج از دسترس است، کابل برق رایانه را بکشید؛ اگر لپ‌تاپ است، علاوه بر کشیدن کابل ورودی برق، بسرعت باتری را نیز درآورید.

با هر لحظه دیرکرد امکان ایجاد یک اتصال حتی کوتاه در مدار و سوختن یا ایجاد اشکال در قسمتی از دستگاه محتمل‌تر می‌شود؛ دستگاه را برعکس و از طرف صفحه‌کلید روی حوله یا پارچه‌ای قرار دهید، ابتدا آن را روی آن بکشید تا رطوبت و خیسی جذب آن شده، سپس ضرباتی کوتاه، نرم و آرام و آهسته بر پشت آن وارد کنید.

دقت کنید ضربه آسیب بیشتری به دستگاه وارد نکند؛ دکمه سشوار را روی هوای سرد بگذارید و با حفظ فاصله اجازه دهید باد خنک از منافذ صفحه‌کلید یا مجاری پشتی وارد دستگاه شده، کار تبخیر و خشک‌ کردن رطوبت را سرعت بخشد.

گاهی مایع ریخته شده فقط روی سطح صفحه‌کلید پاشیده شده و جز رطوبت آب، املاح یا مواد دیر خشک‌شونده به همراه نداشته است؛ برای خشک‌کردن دستگاه در این مواقع نیازی به باز‌کردن اجزای آن نیست.

پس از انجام اعمال ذکر شده، ساعتی بعد می‌توان از دستگاه استفاده کرد، در غیر این صورت باید اقدامات بیشتر و مطمئن‌تری انجام دهید؛ اگر از طریق باز‌کردن دستگاه آگاهی دارید، پیچ‌ها را باز کرده یا زبانه‌ها را جدا کنید تا به بُرد صفحه دسترسی پیدا کنید.

با این کار قسمت‌های خیس‌‌ را بهتر و سریع‌تر می‌توان خشک کرد، در غیر این صورت از کسانی که در این کار تخصص دارند کمک بخواهید.

به خصوص اگر مایع ریخته شده حاوی مواد دیر خشک باشد از روشن‌کردن دستگاه یا اتصال آن به جریان انرژی تا زمان خشک‌کردن و نظافت کامل مدار، خودداری کنید.

در صورت وجود مواد دیر خشک شونده، می‌توان از اسپری‌ها و دستمال‌های مخصوص نظافت مدارهای الکترونیکی یا حتی دستمال‌های مرطوب حاوی نوعی الکل که در داروخانه‌ها، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های لوازم الکترونیک عرضه می‌شود برای نظافت بهتر مدار استفاده کرد.

توجه داشته باشید که حتی قطرات عرق بدن و نم باران هم ممکن است به ایجاد اتصالی و خرابی دستگاه منجر شود؛ گوشی‌های موبایل بیشتر در این شرایط قرار می‌گیرد؛ بیشتر دقت کنید.

javahermarket

نویسنده: محمدرضا صانع ׀ تاریخ: دو شنبه 20 / 7برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

صفحه قبل 1 ... 7 8 9 10 11 ... 13 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید


لینک دوستان

لینکهای روزانه

جستجوی مطالب

طراح قالب

CopyRight| 2009 , mrtsf.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By: NazTarin.COM